Προς όλους τους Γονείς των μαθητών: ξεκινά η Σχολή Γονέων στο 4ο Γυμνάσιο

Την Τρίτη 9 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ξεκινά στο χώρο του σχολείου μας, Σχολές Γονέων, με θέματα που αφορούν όλους τους γονείς.

Η διάρκεια, η ημέρα, η ώρα και το θέμα των σεμιναρίων, θα καθοριστεί στην 1η συνάντηση την Τρίτη 9 Απριλίου.

Καλούνται όλοι οι γονείς να συμμετάσχουν σε αυτό το πολύ χρήσιμο σεμινάρια.

Τα προγράμματα που παρέχονται στις Σχολές Γονέων είναι τα εξής:
1. Η οικογένεια στην σύγχρονη εποχή (Συμβουλευτική Γονέων) (διάρκειας 50ωρών)
2. Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια (διάρκειας 25 ωρών)

Οποιοδήποτε πρόγραμμα από τα παραπάνω και αν επιλέξετε, δεν έχει σημασία γιατί η θεματολογία των σεμιναρίων διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης με τον Εκπαιδευτή σας. Σκοπός του έργου των Σχολών Γονέων είναι η στήριξη των γονέων, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, και γίνονται στις αίθουσες του σχολείου σας.

Για ένταξη των ενδιαφερομένων γονέων στα τμήματα, απαιτείται να δώσετε το Όνομα σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας  Για να ξεκινήσει τμήμα, πρέπει να συμπληρωθεί ο αριθμός των 18 αιτήσεων από πλευράς γονέων.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στην πρόεδρο του Συλλόγου του σχολείου(κα Δεληγιάννη τηλ. 6947030675) ή επικοινωνήστε με την κα Ελένη Ζανιδάκη, υπεύθυνη Σχολών Γονέων στο Δήμο σας (τηλ.: 6944-650001, eleni-zanidaki@hotmail.com)

Για Λεπτομερή Οδηγό για τις Σχολές Γονέων του Σχολείου μας, πατήστε εδώ για να τον δείτε