Βαγγέλης Γιακουμάκης: Θύμα άγριου bullying σύμφωνα με το πόρισμα

Θύμα άγριου bullying έχει πέσει ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής σχολής, Βαγγέλης Γιακουμάκης, σύμφωνα με το πόρισμα. Υπάρχει μια μαρτυρία καθηγήτριας που είχε κάνει καταγγελία από τον Μάρτιο του 2014 και είχε ενημερώσει τη σχολή για τα βασανιστήρια που έκαναν στον Βαγγέλη.

Giakoumakis-Evaggelos

Στο πόρισμα υπάρχουν και ανατριχιαστικές μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη που μιλούν για το bullying που δεχόταν. Τον έδεναν στην καρέκλα, τον κλείδωαναν στη ντουλάπα και ο ίδιος φοβόταν να πάει ακόμη και στην τουαλέτα τα βράδια. Τα χονδρά πειράγματα επανήλθαν από τις 10 Ιανουαρίου και μετά. Λίγες μέρες πριν χαθεί ο Βαγγέλης, είχε επιστρέψει ο αρχηγός των κρητικών να πάρει το δίπλωμά του. Ίσως πρόκειται για τυχαίο γεγονός αλλά πολλοί μιλούν για την ψυχολογική επιβάρυνση του Βαγγέλη.

Μέσα στο πόρισμα που ίσως μαθευτεί τις επόμενες ώρες ή την Δευτέρα, υπάρχει και μαρτυρία για παρέμβαση πολιτικού. Οι λεπτομέρειες του πορίσματος είναι ανατριχιαστικές και θα δημοσιοποιηθούν τόσες όσες ώστε να μην προσβληθεί η προσωπικότητα του Βαγγέλη.